Съобщение до медиите във връзка с извънредното положение

СЪОБЩЕНИЕ ДО МЕДИИТЕ

Уважаеми Дами и Господа,

През последните няколко седмици България е поставена пред изключително опасно и непредвидимо изпитание. Осъзнавайки, че кризата в родината ни не е достигнала своя пик, то ние от „ВИН.С. Индустрийс” ООД, гр. Карнобат решихме да напишем следното обръщение към Българското общество и държавни институции, с цел подкрепа в този труден момент.

От години „ВИН.С. Индустрийс” ООД, гр. Карнобат е един от големите и традиционни производители на етанол в страната. В разразилата се криза, компанията работи на пълен капацитет, като се старае да поддържа големи количества резерви, достатъчни да бъдат използвани в извънредни ситуации в страната.

Производственият процес няма да бъде прекъсван и бихме искали да Ви уверим, че поддържаме всекидневна връзка с нашите доставчици и клиенти, за да можем да гарантираме наличност и изпълнение на всички направени поръчки.

От „ВИН.С. Индустрийс” ООД вярваме, че българският народ, с дълбоко осъзната и доказана лична отговорност и държава ще преодолеят поредното изпитание с минимални жертви и материални загуби.

С Уважение,

Йовко Йовков

Административен Директор

Contact Us

Свържи се с нас

АДРЕС

бул. "Джеймс Баучер" 83-85
София, България

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Петък +
9 AM - 6 PM
Събота - Неделя +
Почивни дни

КОНТАКТИ

Тел +
+359 (0) 2 962 20 30
Email +
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

УСЛОВИЯ