Вин.С. Индустрийс

Технология и производство

Технологията за производство на нашите продукти се базира на строго контролирани производствени процеси. На всяка фаза от тях ние следим за високото качество на продукта. Това ни гарантира безупречно и постоянно качество. Инсталациите за производство на етанол, зърнени и гроздови дестилати са оборудвани с най-модерна технология от най-добрите фирми в бранша от Белгия, Дания, Украйна, Канада, Германия, САЩ и България.

Технология

Технологията за производството на етилов алкохол е на канадската фирма Cemcorp Ltd. и е базирана на иновативните високо алкохолна и много високо алкохолна ферментация (High Gravity Fermentation and Very High Gravity Fermentation).
Част от производствената линия е четири колонна дестилационна инсталация с височина 32 метра, най-високата в България в момента на изграждането си и до момента произвеждаща спирт за питейни нужди с изключително високо качество.
Технология
Технология

Постоянно високо качество

Независимо от използваните суровини като зърно, царевица и грозде прилежащите технологии и необходими съоръжения в процеса на производство на етанол и дестилати са от изключително висок клас.
Резултатът е постоянно високо качество на крайните продукти и доказан дългосрочен партньор.
Постоянно високо качество
Постоянно високо качество

Пречиствателна станция

Проект на стойност над € 1,5м реализиран през 2008г.
Това е единствената пречиствателна станция в България, при която се използва анаеробно стъпало за третиране на отпадните води. Процесът се извършва в реактор BIOMAR ® на водещата в бранша немска фирма ENVIRO CHEMIE GmbH.
Пречиствателна станция
Пречиствателна станция

Contact Us

Свържи се с нас

АДРЕС

бул. "Джеймс Баучер" 83-85
София, България

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Петък +
9 AM - 6 PM
Събота - Неделя +
Почивни дни

КОНТАКТИ

Тел +
+359 (0) 2 962 20 30
Email +
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

УСЛОВИЯ